Uitnodiging persvoorstelling UCI

In naam van Flanders 2021, UCI, Deloitte en de Vlaamse Overheid nodigen wij u uit op de persvoorstelling op dinsdag 30 november van het duurzaamheidsrapport van het UCI wereldkampioenschap wielrennen op de weg, dat plaatsvond van 18 tot en met 26 september 2021 in Vlaanderen. Eerder dit jaar kondigde Deloitte haar ‘sustainability’ partnership aan met het lokale organisatiecomité van de UCI Road World Championships, vzw WK 2021. Dit resulteerde in een uitgebreid duurzaamheidsrapport wat de basis zal leggen voor het duurzamer maken wielerevenementen in de toekomst.

Hierbij wordtgekeken naar verschillende parameters, zoals milieuimpact, sociale impact en goverance. Deze eerste analyse zal als basis dienen voor toekomstige benchmarks om zo wielerevenementen in de toekomst groener en inclusiever te maken.

De persconferentie zal in het Engels gehouden worden.

Hieronder alle praktische details:

TIMING

Dinsdag 30 november 2021, start om 10u.

  • 10:00-10:05: Inleiding door Piet Vandendriessche, CEO Deloitte
  • 10:05-10:30: ​ Conclusies van het rapport door Tomas Van Den Spiegel en Christophe Impens, Flanders 2021 (LOC) en Eline Brugman, Deloitte
  • 10:30-10:40: V&A
  • 10:40-11:00: interviews door TV en radio

HYBRIDE PERSEVENEMENT

Omwille van de stijgende Coronacijfers beperken wij het aantal toegestane aanwezigen. Wij adviseren de geschreven pers om het persevenement virtueel bij te wonen. Audio-visuele media kunnen ter plekke aanwezig zijn. Ter plekke wordt gevraagd naar uw CovidSafe certificaat, gelieve om ook zelf een sneltest af te leggen of deze ter plekke te doen waar tests ter beschikking worden gesteld. Gelieve de COVID richtlijnen hieronder te respecteren.

Gelieve uw deelname vóór 26 november per e-mail te bevestigen. Wij zullen u de link naar de virtuele persconferentie bezorgen.

COVID

  • Aankomst max. 15 minuten voor het startuur. Na de persconferentie vragen we aan alle aanwezigen om zo snel mogelijk het gebouw te verlaten.
  • Alle aanwezige journalisten moeten overal en ten allen tijde een mondmasker dragen en 1m50 afstand houden
  • Na de persconferentie is er de mogelijkheid om individuele interviews af te nemen. Deze dienen met mondmasker en 2m distancing plaats te vinden op de hiervoor bestemde plaatsen.
  • Indien u symptomen vertoont of recent in contact was met een besmette persoon, gelieve de quarantaine maatregelen te respecteren en u af te melden.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen hebt. We verheugen ons erop om u volgende dinsdag te verwelkomen.

Met sportieve groet.

Flanders 2021, Gert Van Goolen

Toerisme Vlaanderen (EventFlanders), Stef Gits, stef.gits@toerismevlaanderen.be

OVAM, Jan Verheyen woordvoerder@ovam.be

Deloitte, Isabel Box

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ketchum

Ketchum is an international PR consulting agency, located in Brussels, with a focus on corporate clients. We offer you communication solutions with a twist: creative and out of the box. If you’re looking for fresh and new ideas to solve topical problems, Ketchum is your perfect match.  
 

Contact

Scheldestraat 122 Brussel

ketchum.brussels