M&M's® sponsor van de Rode Duivels voor de komende drie jaren

Het kleurrijke chocolademerk legt uitzonderlijk de nadruk op één kleur

Sint-Stevens-Woluwe

Hi there!

Waaraan denk jij bij M&M’s®? Aan chocolade én aan kleur, natuurlijk! Normaal gezien zijn we bij M&M’s® met z’n zessen om de wereld wat vrolijker te maken, maar bij belangrijke gebeurtenissen neem ik al eens graag het woord. En nu ben ik als gigantische voetbalfan ongelooflijk trots te mogen aankondigen dat M&M’s® nu officieel partner is van de Rode Duivels!

Aurélie Denayer, onze Category Director Chocolate bij Mars België, weet hier meer over:

“Onze bonte M&M’s®-bende stond te popelen om de nationale voetbalploeg te steunen, omdat beide heel wat overeenkomsten hebben. We leggen bijvoorbeeld evenveel nadruk op de kwaliteit die we afleveren, maar bovenal willen we onze fans laten samenkomen om plezier te delen. Kortom, we maken graag mensen gelukkig. Speciaal voor en rond de matchen van de Rode Duivels in de komende drie jaren zullen onze M&M’s® dan ook helemaal rood kleuren om hen aan te moedigen. Dit zal zich niet alleen vertalen op en rond het veld, maar ook in onze merkcampagnes in en buiten de winkelpunten en via de verschillende mediakanalen. Uitzonderlijk wordt rood dan eventjes belangrijker dan de andere kleuren.”

Ik ben er alvast van overtuigd dat rood nu nóg meer de kleur van succes wordt en onze nationale helden nóg vaker naar de zoete smaak van de overwinning zal leiden! Vooral YELLOW zal het niet toegeven, maar hij is best jaloers dat de Rode Duivels MIJN kleur als teamkleur hebben en zoals je kan zien is hij al flink aan het oefenen om zijn camouflage in orde te krijgen…

Houd ons goed in de gaten, want we hebben heel wat op stapel staan om onze Duivels naar de overwinning te juichen. Vanaf nu WE ARE ALL RED!

Chocoladegroeten!

RED

Dimitri Vleminckx

PR Consultant, Ketchum Brussels

Kathy Heungens

Corporate Affairs Director, Mars België

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ketchum

Ketchum is an international PR consulting agency, located in Brussels, with a focus on corporate clients. We offer you communication solutions with a twist: creative and out of the box. If you’re looking for fresh and new ideas to solve topical problems, Ketchum is your perfect match.  
 

Contact

Scheldestraat 122 Brussel

ketchum.brussels