hayu, de nieuwe video-on-demand dienst, nu ook in België. Amerikaanse realityseries, altijd en overal te zien.

• ​ ​ Het is groot : Op hayu kun je ruim 6.000 afleveringen van je favoriete NBCUniversal International realityseries onbeperkt op één plek streamen, inclusief series als Keeping Up with the Kardashians, The Real Housewives, Million Dollar Listing en Vanderpump Rules. ​ <br /> • ​ ​ Snel en up-to-date : ​ De meeste series zijn ook al op de Amerikaanse premièredag in België op hayu te zien. ​ <br /> • ​ ​ Mis niets : Fans kunnen complete seizoenen van begin tot eind bekijken. ​ <br /> • ​ ​ Beschikbaar op meerdere apparaten : Je kan hayu op je smartphone, tablet en pc bekijken. Abonnees kunnen hun favoriete series downloaden om onderweg te bekijken, bijvoorbeeld in de trein. ​ <br /> • ​ ​ Het kost minder dan een smoothie en het abonnement is flexibel : De eerste 30 dagen zijn gratis en daarna kost een abonnement € 5,99 per maand. Je zit niet vast aan een contract.

hayu, de ‘subscription video-on-demand’ (SVOD) dienst van NBCUniversal International die onbeperkt toegang biedt tot reality tv, is nu ook in België beschikbaar. De dienst is rechtstreeks via www.hayu.com beschikbaar voor consumenten en de series kunnen zowel via smartphone, tablet als pc bekeken worden. Tegelijk met België wordt hayu ook in Nederland en Luxemburg gelanceerd.

hayu richt zich op de grote groep van liefhebbers van reality tv en combineert een unieke gebruikservaring met de allerbeste over-the-top (OTT) technologie. De streamingdienst biedt meer dan 6.000 afleveringen van ruim 200 realityseries. Het merendeel van de afleveringen is vaak al op de premièredag in Amerika ook al in België te zien. De indrukwekkende verzameling van complete seizoenen stelt kijkers in staat om hun favoriete series van begin tot eind te bekijken.

De gespecialiseerde dienst is niet alleen de ideale plek voor de beste reality content – zoals Keeping Up with the Kardashians en de spin-offs daarvan, of de franchises The Real Housewives en Million Dollar Listing, Below Deck en Made in Chelsea, naast vele andere series* – maar biedt gebruikers ook de mogelijkheid om hun favoriete realityseries te downloaden om deze onderweg zonder internetverbinding te kijken. Dit betekent dat abonnees bijvoorbeeld in de trein, onderweg naar hun werk of naar huis, kunnen genieten van één of meerdere afleveringen van hun favoriete serie.

 

“We willen vaart zetten achter het verder uitrollen van hayu naar de consument. Deze lancering op de Belgische markt, samen met Nederland en Luxemburg, is een belangrijke volgende stap in onze ambities,licht Hendrik McDermott, Senior Vice President Branded On-Demand van NBCUniversal International toe.hayu’s populariteit als een ‘must-have’, als je van reality tv houdt, gebaseerd op de fenomenale expertise van NBCUniversal als producer van realityseries, is explosief groeiende en we zijn dan ook verheugd dat we onze dienst nu ook in de Benelux aan een nieuwe community van reality fans kunnen aanbieden.”

De dienst, die zonder vast abonnement kan worden afgenomen, kost slechts 5,99 per maand en biedt toegang tot het complete aanbod. Alle hayu klanten krijgen bovendien de eerste 30 dagen gratis zodra ze zich aanmelden.

hayu is in maart 2016 in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Australië op de markt gebracht en is sinds november 2017 ook verkrijgbaar in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. De meest recente marktintroductie was eind september 2018 in Canada.

 

*Zie ook het bijgevoegde overzicht voor het belangrijkste programma-aanbod.

 

Over NBCUniversal

NBCUniversal is een wereldwijd toonaangevend media- en entertainmentbedrijf dat zich richt op het ontwikkele, produceren en op de markt brengen van entertainment-, nieuws- en informatieve programma’s voor een groot publiek. NBCUniversal bezit en runt een portfolio van televisienetwerken voor nieuws en entertainment, een filmproductie-maatschappij, een aantal televisieprogrammaproducenten, een groep van televisiestations, diverse pretparken, en een aantal internetbedrijven. NBCUniversal is een dochteronderneming van Comcast Corporation. Kijk voor meer informatie op www.nbcuniversal.com

hayuBeneluxHighlights_Belgian.pdf

PDF - 2.6 Mb

hayu_FACEBOOK_ThisMonth_December.mp4

MP4 - 107 Mb

hayu_YOUTUBE_ThisMonth_December.mp4

MP4 - 80 Mb

Jordy Van Overmeire

Account Manager, Ketchum Brussels

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ketchum

Ketchum is an international PR consulting agency, located in Brussels, with a focus on corporate clients. We offer you communication solutions with a twist: creative and out of the box. If you’re looking for fresh and new ideas to solve topical problems, Ketchum is your perfect match.  
 

Contact

Scheldestraat 122 Brussel

ketchum.brussels