Belgische oprichter van Shazam, bestsellerauteur Seth Godin en drie internationale vrouwelijke game-changers in Antwerpen

SuperNova Conference kondigt eerste topsprekers aan

Eind september strijkt in Antwerpen het festival SuperNova neer. Vandaag kondigt de organisatie de eerste topsprekers aan rond technologie, innovatie en ondernemerschap. De SuperNova Conference haalt op 27 en 28 september grote namen van over de hele wereld naar Antwerpen, waaronder marketingpionier Seth Godin, de Belgische stichter van Shazam Philip Inghelbrecht, topdesigner voor games Jame McGonigal, neurowetenschapper dr. Vivienne Ming en het creatieve meesterbrein van het vermaarde Dollar Street-project Anna Rosling Rönnlund. De conferentie werpt een blik op wat ons leven en de wereld morgen zal bepalen en geeft een uniek inzicht in de bedrijven en creatieve ondernemingen van morgen.  De SuperNova Conference maakt deel uit van het SuperNova festival en is een initiatief van Flanders DC en Scale-Ups.eu met de steun van de Vlaamse overheid. Early Bird-tickets zijn nu al verkrijgbaar via www.supernovafest.eu.

De toekomst van technologie en ondernemen
De SuperNova Conference wist dé spraakmakers van vandaag te strikken. Opmerkelijk is de verscheidenheid aan toonaangevende namen, van de technologiewereld, IT start-ups, business angels, marketing en reclame, tot spraakmakers uit researchinstituten en universiteiten. Dat zorgt ongetwijfeld voor een boeiende mix van visies, maar tegelijkertijd voor een verrijkend perspectief rond het uitdagende thema ‘Tomorrow is Unstoppable’.

Seth Godin, visionair van onze toekomst
Een van dé blikvangers is ongetwijfeld Seth Godin. Deze Amerikaanse bestsellerauteur - 18 boeken uitgebracht in meer dan 35 talen, waaronder klassiekers zoals Purple Cow (bedrijfstransformatie), All Marketers are Liars (marketing) en Tribes (leadership) - en vermaard spreker geldt als een uitgesproken visionaire persoonlijkheid. Hij boeit overal ter wereld het publiek met zijn heldere visie op maatschappelijke en technologische veranderingen en verschuivingen in marketing, economie en ondernemen. Seth Godin spreekt zelden in België, dus de SuperNova Conference is dé kans om hem aan het werk te zien.

Philip Inghelbrecht, Belgische oprichter van Shazam
Een andere klepper op de SuperNova Conference is Philip Inghelbrecht. Hij is de oprichter van Shazam, de razend populaire app voor het herkennen van liedjes met meer dan 150 miljoen gebruikers wereldwijd. Muziekfans in België kennen de app ongetwijfeld, maar het kans als een verrassing komen dat de oprichter en het meesterbrein achter Shazam een Belg is. Inghelbrecht is een rasondernemer met technologie als speerpunt en woont vandaag in Silicon Valley. Hij is stichter en huidige CEO van Tatari, een ad-tech bedrijf met focus op televisiereclame. Zijn start-ups zijn talrijk en tijdens SuperNova deelt hij hoe innovatie kansen biedt voor iedereen.

Indrukwekkende vrouwelijke inbreng
De SuperNova Conference heeft een stevige vrouwelijke inbreng. Anna Rosling Rönnlund werd beroemd met de ontwikkeling van de succesvolle tool voor studenten Trendalyzer, gevolgd door tal van andere techologische innovaties. Daarnaast maakte ze wereldwijd faam met haar project Dollar Street, dat met foto’s big data de levensomstandigheden van mensen over de hele wereld in beeld brengt. De Amerikaanse Rosling werd door Bill Gates als ‘één van zijn 5 heldinnen’ genoemd en haar boek Factfulness is nu al zijn favoriet voor 2018.

Met de wereldbekende game designer Jane McGonigal komt de absolute top in game development naar Antwerpen.  De Amerikaanse heeft een indrukwekkend portfolio van games voor organisaties als de Wereldbank en de Olympische Spelen. McGonigal is een even grote autoriteit op het vlak van de engagement economy. Haar visie op deze twee werelden wordt één van de hoogtepunten van de tweedaagse conferentie eind september.

Vivienne Ming is een al even klinkende naam, maar dan uit de neurowetenschap. Het Amerikaanse weekblad Inc. noemde haar eerder ‘one of 10 Women to Watch in Tech’. Dr Ming combineert diverse disciplines en heeft spectaculaire toepassingen ontwikkeld met AI om haar eigen zoon te behandelen die aan diabetes lijdt.  

Early Bird-tickets nu verkrijgbaar
De SuperNova Conference eind september wordt dé bruisende ontmoetingsplaats voor ondernemers, technologie-experts, creatieven, investeerders, wetenschappers, onderzoekers en iedereen die nieuwsgierig is wat het leven van morgen in petto heeft. De SuperNova Conference is maar één aspect van het SuperNova festival en daarnaast valt er nog veel meer te ontdekken voor professionals. Als ondernemer, creatief of business professional is SuperNova een uitgelezen kans om geïnspireerd te raken en inzichten op te doen van succesvolle ondernemers van over de hele wereld.

In de komende weken zullen meer namen van sprekers worden aangekondigd op www.supernovafest.eu/conference.

De verkoop voor de SuperNova Conference is nu gestart en Early Bird-tickets zijn beschikbaar op www.supernovafest.eu/tickets. 

Meer informatie vind je op www.supernovafest.eu.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ketchum

Ketchum is an international PR consulting agency, located in Brussels, with a focus on corporate clients. We offer you communication solutions with a twist: creative and out of the box. If you’re looking for fresh and new ideas to solve topical problems, Ketchum is your perfect match.  
 

Contact

Scheldestraat 122 Brussel

ketchum.brussels