Amway lanceert G&H, een nieuwe generatie lichaamsverzorging geïnspireerd door de natuur gericht op een stralende huid voor de hele familie

Amway lanceert G&H, een nieuwe generatie lichaamsverzorging geïnspireerd door de natuur gericht op een stralende huid voor de hele familie

Maandag 22 mei 2017 — Sinds 1959 biedt Amway families integrale en complete lichaamsverzorging die de huid beschermt tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf. Amway lanceert vandaag met G&H een volledig nieuwe generatie van lichaamsverzorging op de Belgische markt. Het G&H gamma bestaat uit drie productlijnen op maat van de hele familie, compleet met verzorgende, rustgevende en beschermende ingrediënten. Zoals de naam al aangeeft (G&H, Gentle & Healthy), is elk product in het gamma zacht en gezond.

De huid is de eerste beschermlaag tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wanneer onze huid niet goed verzorgd wordt, droogt ze snel uit en verliest ze haar glans. Het is echter moeilijk om één enkel productgamma te vinden dat voldoet aan alle noden van de familie wat betreft huidverzorging.

Om elk familielid het verzorgingsproduct te geven dat het beste bij hem of haar past, lanceert Amway drie gloednieuwe productlijnen voor huidverzorging voor de hele familie die een stralende huid garanderen: G&H NOURISH+™, G&H REFRESH+™, en G&H PROTECT+™. Deze unieke collectie bestaat uit natuurlijke en gezonde ingrediënten voordelig voor de huid. Deze worden zorgvuldig gekweekt en geselecteerd alvorens ze gecombineerd worden tot unieke en voedzame formules die voor een evenwichtige en gezonde huid zorgen.

 Het G&H huidverzorgingsgamma bevat milde, sulfaatvrije en pH evenwichtige formules die doeltreffend en veilig zijn voor de huid, voor kinderen vanaf drie jaar en ouder. Met het welzijn van onze planeet in het achterhoofd, heeft Amway gekozen voor een verpakking gemaakt werd dankzij windenergie die 100% recycleerbaar is gemaakt. Elke collectie is ontwikkeld met een eigen unieke combinatie van natuurlijke plantaardige en huidvriendelijke ingrediënten die de huid van alle familieleden verzachten en versterken.

 

G&H NOURISH+ VERZORGT EN VOEDT DE GEVOELIGE HUID

De G&H NOURISH+™ lijn bevat een douchegel, een body lotion, een blokzeep en een handcrème.

Verrijkende formules met oranjebloesemhoning, sheaboter, pompoenpitolie voeden, bevorderen en bewaren een gezonde uitstraling van je huid.

• Oranjebloesemhoning biedt voedend vocht dat de huid hydrateert en verzacht.

• Sheaboter voedt de huid dankzij vitaminen A, E en F die bekend staan om het herstel van de huideigen vochtwerende laag te bevorderen.

• Pompoenpitolie als antioxidant helpt de huid om zich te beschermen tegen de schade van de buitenomgeving. 

 

G&H REFRESH+ KALMEERT EN VERFRIST DE DROGE HUID

De G&H REFRESH+™ lijn bevat een douchegel en een body milk.

Evenwichtige formules met extracten van aloë, druivenpitten en groene thee helpen de vernieuwing en de hydratatie van je huid terwijl deze tot rust komt.

• Aloë brengt de huid tot rust door haar verkoelende en hydraterende eigenschappen.

• Extracten van druivenpitten zijn een krachtig antioxidant met relaxerende eigenschappen die helpen om de huid te beschermen en te verfrissen.

• Extracten van groene thee helpen om de huid te beschermen tegen de schade uit de buitenomgeving en geven de huid energie. 

 

G&H PROTECT+ NATUURLIJKE BESCHERMING VOOR DE HUID

De G&H PROTECT+™ lijn bevat geconcentreerde handzeep, blokzeep, en anti-transpirerende deodorant en een deospray.

Evenwichtige formules met natuurlijke mineralen, extracten van witte thee en blauwe bosbessen voor een betere bescherming tegen de buitenomgeving, onzuiverheden, droogte en voor een gezondere uitstraling van de huid.

• Witte thee extracten versterken de huid en beschermen tegen schade door de buitenomgeving.

• Natuurlijke mineralen helpen de huid te beschermen en op te laden.

• Blauwe bosbesextracten, zijn rijk in vitamine C en antioxidanten en helpen de huid om te herstellen van schade door de buitenomgeving.

 

De producten van het G&H gamma kunnen worden verdeeld in drie lijnen:

  • G&H NOURISH+™ :
  • G&H REFRESH+™ :
  • G&H PROTECT+™ :

 

Van nature zorgzaam. Voor uw gezin.

 

 

Over Amway

Amway is wereldwijd één van de toonaangevende familiebedrijven dat meer dan 450 kwalitatieve schoonheids-, wellness- en huishoudproducten en innovatieve oplossingen uitsluitend via onafhankelijke distributeurs aan de eindgebruiker verkoopt. De producten worden uitsluitend via onafhankelijke distributeurs verkocht aan consumenten. Het bedrijf werd in 1959 opgericht in Ada, Verenigde Staten, en is actief in meer dan 100 landen. In 2016 heeft Amway een omzet gegenereerd 8,8 miljard dollar.

Amway’s best verkopende merken zijn NUTRILITE™ vitamines, mineralen en voedingssupplementen, ARTISTRY™ huidverzorging en cosmetica en eSpring™ waterbehandelingssystemen. Meer informatie over Amway kan gevonden worden op www.amway.be en news.amway.be.