AMWAY™ introduceert SATINIQUE™: haarverzorgingsproducten die de kracht van het haar bundelen

Brussel – Prachtig haar met gezonde, glanzende lokken ademt kracht en zelfvertrouwen. Haar is een visuele afspiegeling van iemands persoonlijkheid, opvattingen en zelfs overtuigingen: haar heeft kracht.
Vandaag lanceert AMWAY™ het nieuwe SATINIQUE™ haarverzorgingsassortiment. Dit bestaat uit een complete verzameling van 23 haarverzorgingsproducten, van behandeling en verzorging tot styling, en bevat gepatenteerde technologische innovaties en voedingsstoffen. Bad hair days behoren nu tot het verleden.

Haarverzorging op drie niveaus

Haar bestaat uit drie verschillende lagen: een buitenste laag, de cortex en de medulla. Onder een microscoop heeft de buitenste laag iets weg van rijen dakpannen die de onderliggende cortex beschermen. Deze buitenste laag beïnvloedt de glans, de zachtheid en de hanteerbaarheid van het haar. Haren bestaan voor het grootste deel uit de cortex-laag. Deze bepaalt de kleurintensiteit, haardikte en haartype (stijl, slag of krullen). Tot slot vormt de medulla de kern van iedere haar, waardoor het haar extra dikte krijgt.

De sleutel tot goede haarverzorging ligt in de wisselwerking tussen de buitenste laag en de cortex die het haar kracht geeft. Iedere keer dat een haar wordt beschadigd (denk aan stijlen, de invloed van uv-licht of verven) beschadigt men tevens deze wisselwerking. De dakpannen van de buitenste laag beschermen dan niet langer de cortex, waardoor deze wordt blootgesteld. Dit leidt tot droog haar en gespleten haarpunten.

De producten van SATINIQUE vervangen de beschadigde buitenste laag waar dit nodig is en versterken de verbinding met de cortex. Alle dakpannen worden door de producten weer keurig op een rijtje gelegd, waardoor het haar weer gaat glanzen en beter hanteerbaar wordt.

De wetenschap van mooier haar

“AMWAY™ hecht veel belang aan wetenschappelijke innovatie. Daardoor groeide SATINIQUE™ uit tot een van de beste merken op de markt. De technologie die wij gebruiken voor onze formules maakt echt het verschil op het vlak van gezond haar – in zowel de kern als de buitenste lagen van het haar”, aldus Jörg Höche, General Manager Amway Belgique.

De effectieve werking van SATINIQUE komt voort uit de gepatenteerde ENERJUVE™-technologie. ENERJUVE is een combinatie van versterkende lipides, creatine en 18-MEA, een haareigen voedingsstof. De ceramiden en creatine beschermen de haren en versterken de haarvezels. Tot slot maakt18-MEA het haar glad en goed kambaar, helpt haren herstellen en regenereren, en verzorgt het de hoofdhuid.

Een unieke mix van voedingsstoffen

SATINIQUE herstelt de vitaliteit van het haar dankzij de werking van de volgende natuurlijke ingrediënten:

  • Kukuizaad-olie: hydrateert dof, droog en piekerig haar en maakt het weer glanzend.
  • Macadamia-olie: revitaliseert het haar zonder het zwaarder te maken en geeft sluik en levenloos haar meer volume.
  • Granaatappelextract: herstelt beschadigd haar en maakt het zacht, beschermt uw haarkleur tegen invloeden van buitenaf zoals uv-straling.
  • Bernagieolie: voor extra revitaliserende effecten in 2-in-1 formules
  • Vitamine E en provitamine B5

Geuren die verfrissen en verkwikken

De SATINIQUE collectie is voorzien van twee geuren waardoor haren heerlijk gaan ruiken:

  • Refreshing Fragrance: met een eerste geur van bargamot, groene appel en framboos, gevolgd door Fresia, Hyacint, Magnolia en Varenne en ten slotte abrikoos, rozen en muskus.
  • Signature Fragrance: met een eerste geur van peer en groene appel, gevolgd door rose, Varenne en watervruchten en ten slotte muskus en hout, deze frisse en ook sensuele geur verkwikt en verzacht.

Complementaire productlijn

De producten van SATINIQUE zijn in te delen in vier werkingen: glad maken en hydrateren, herstellen van gekleurd en beschadigd haar, extra volume aanbrengen en het verminderen van haaruitval. Iedere functie heeft zijn eigen herkenbare verpakking en een aantal producten die de functie ondersteunen:

Smooth Moisture - maakt glad en hydrateert (Signature Fragrance, oranje verpakking)

Shampoo (verkoopprijs: € 12,80)
Conditioner (verkoopprijs: € 13,57)
Styling cream (verkoopprijs: € 18,00)

Styling cream

Dankzij deze styling cream maakt u uw haar glad, brengt u het in model of herdefinieert u uw krullen. Met de combinatie van kukui-zaadolie en vitamine E is dit het perfecte product om uw kapsel af te werken en structuur te geven.

Color Repair - herstelt gekleurd en beschadigd haar
(Refreshing Fragrance, magenta verpakking)

Shampoo (verkoopprijs: € 14,06)
Conditioner (verkoopprijs: € 14,91)
Revitalizing Mask (verkoopprijs: € 27,68)
Dual Defend Spray (verkoopprijs: € 21,17)

Dual Defend Spray

Deze spray beschermt uw haar tegen uv-straling en schade door gebruik van een haardroger of krultang. Het herstelt de natuurlijke weerbaarheid van het haar. De spray verkleint bovendien het risico op verkleuring en maakt het haar tot negen keer sterker dankzij het extract van granaatappel, terwijl de vitamine E het haar hydrateert en beschermt.

Extra Volume - geeft extra volume
(Signature Fragrance, paarse verpakking)

Shampoo (verkoopprijs: € 12,80)
Conditioner (verkoopprijs: € 13,57)

2 in 1 – voor elk haartype (Signature Fragrance, groene verpakking)

Shampoo & Conditioner in één (verkoopprijs: € 14,06)
Texturing Matte Wax (verkoopprijs: € 18,00)

Texturing Matte Wax

Deze wax houdt het haar gedurende een lange tijd in model en geeft het een natuurlijke look. Het matte effect zorgt ervoor dat het haar er niet vet uit gaat zien.

Anti Hairfall – vermindert haaruitval (Signature Fragrance, grijze verpakking)

Shampoo (verkoopprijs: € 14,06)
Conditioner (verkoopprijs: € 14,91)
Scalp Tonic (verkoopprijs: € 50,38)

Scalp Tonic

De Scalp Tonic van SATINIQUE™ bevordert de haargroei met een combinatie van hydraterende en regenererende ingrediënten (extract van Shiso, palmkool, zoethout, groene rooibos). De tonic helpt om meer en dikker haar te krijgen, zorgt ervoor dat men minder haar verliest en hydrateert en voedt de hoofdhuid. De tonic is bedoelt voor zowel mannen als vrouwen en heeft een frisse geur.

Anti-Dandruff – maakt kortemette met roos (Signature Fragrance, turquoise verpakking)

Shampoo (verkoopprijs: € 14,06)

OVER SATINIQUE™

SATINIQUE™ is een productlijn haarverzorgingsproducten op basis van een unieke mix van natuurlijke voedingsstoffen en regenererende bestanddelen. De shampoos, conditioners en verzorgingsproducten van SATINIQUE™ geven uw haar extra vitaliteit, glans en kracht. De producten van Satinique TM  worden exclusief verdeeld door de Amerikaanse groep Amway, die een omzet heeft van 11,8 miljard dollar en een wereldwijd netwerk van 3 miljoen verdelers.

Info voor de lezers: www.amway.be

OVER AMWAY™

Amway, ’s werelds grootste speler in de directe verkoop, is al sinds zijn oprichting in 1959 gevestigd in Michigan in de Verenigde Staten. De drie best verkopende merken van Amway zijn Nutrilite™ voor voedingssupplementen, mineralen en maaltijdvervangers, ARTISTRY™ voor huidverzorging en cosmetica, en eSpring TM voor waterbehandelingssystemen. Alle producten van AMWAY™ worden over de hele wereld aan de man gebracht door de onafhankelijke AMWAY™ Business Owners. Met een omzet van 11,8 miljard dollar in 2013 leidt AMWAY™ de wereldwijde ranglijst van spelers in de directe verkoop (bron: Direct Selling News 2014 Global 100).

Informatie voor de lezer: www.amway.be

Voor meer informatie, het aanvragen van samples of beeldmateriaal:

Kevin Scheers
Ketchum namens Amway
T: +32 2 550 00 88
E: kevin.scheers@ketchum.com

20140526_Persbericht_Satinique_NL_FINAL.pdf

PDF - 367 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Ketchum

Ketchum is an international PR consulting agency, located in Brussels, with a focus on corporate clients. We offer you communication solutions with a twist: creative and out of the box. If you’re looking for fresh and new ideas to solve topical problems, Ketchum is your perfect match.  
 

Neem contact op met

Scheldestraat 122 Brussel

ketchum.brussels